Mercat del Brunyol i molt més

Mercat del Brunyol i molt més

Segons Informa Radio Sant Feliu Esperem que la metereologia respecti el Mercat del Brunyol, que se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge amb un bon grapat d’activitats per a tots els públics i amb el brunyol com a principal element cohesionador que acull tot un seguit de propostes de tota mena.
Cal recordar que amb els brunyols, Sant Feliu de Guíxols té un nom propi, ja que la modalitat de brunyol de triangle és originària de casa nostra, almenys des de fa 120 anys, tal com s’ha pogut documentar.
Entre les activitats s’ha previst la sisena Fira de Primavera del Paper a la rambla d’Antoni Vidal (aquest divendres de 10 a 19h), que es fa simultàniament al Mercat de Brunyols i productes artesans a la plaça del Monestir, lloc permanent del Mercat del Brunyol.
Una visita guiada al Salvament de Nàufrags, espectacles infantils al matí i a la tarda, una visita guiada al Tinglado, un taller d’scrapbook i un taller d’elaboració de pa, formen part de les activitats del primer dia. Recordeu que divendres (a les 13h) finalitza el termini per inscriure’s al concurs de brunyols, que enguany arriba al desè aniversari.
El dissabte, es fa el mercat habitual, junt amb un taller infantil de cuir en horari de matí i tarda, un taller de decoració de galetes de Pasqua a les 17 h i a més és el dia en el qual els participants al concurs de brunyols donen les seves creacions (a les 11.30h màxim), es fa la deliberació i es lliuren els premis (13h). Es fan alhora cursets de diferents modalitats, tant infantils com per a adults. Al vespre de dissabte es presenta l’obra LIVE!, amb la companyia Xuriguera i Faixedes (exTeatre de Guerrilla).
El diumenge es fa el mercat del brunyol, animat en aquest cas per Percussió Ganxona (11h), així com un taller d’scrapbook, taller infantil d’elaboració de brunyols i visites al Salvament de Nàufrags.
En fer-se la celebració en el pic de la Setmana Santa, el Mercat del Brunyol coincideix en el temps amb la majoria de celebracions a les parròquies (diumenge de Rams, Dissabte Sant, Diumenge de Pasqua, etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.