Óscar Álvarez nou regidor del PP a SFG

Óscar Álvarez nou regidor del PP a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Després d’un any amb la cadira del Partit Popular de Catalunya (PPC) buida en el Ple per la marxa de Mª Ángeles Sánchez, un any després, el PPC ha designat Óscar Álvarez com a portaveu del seu grup unipersonal a Sant Feliu de Guíxols.
El nou regidor, que prendrà possessió oficial del seu càrrec en el Ple Municipal Ordinari que per les festes de Setmana Santa s’avança a aquest dimecres, és advocat per compte propi, nascut a Sant Feliu fa 35 anys.
L’accés d’Álvarez a l’Ajuntament ve donat per la marxa de Mª Ángeles Sánchez, “per motius professionals i personals” i per l’impediment que Francesc Igualador (nº 2 de la llista) la substituís per la imcompatibilitat considerada des de la Secretaria municipal atès que treballa com agent de la policia local de Palafrugell.
Quant a la presència del seu grup a l’Ajuntament considera que el seu partit, després d’uns anys sense representació, en les passades eleccions va tenir la sort de merèixer la confiança dels ciutadans i considera que, tot i que com a oposició no té massa possibilitats de decidir , sí que estarà pendent de les mancances o deficiències en la gestió de l’equip de govern donant el seu punt de vista i, per altra banda es presta a sumar en totes aquelles decisions en les que pugui fer d’enllaç amb les institucions governades pel partit al qual representa.
Per la banda dels ciutadans, diu mostrar-se obert a escoltar als ciutadans que li vulguin trametre les seves problemàtiques perquè poden comptar amb ell per intentar fer el possible per solucionar-les.
Recordem que en aquest mateix Ple de dimecres també prendrà possessió un altre regidor que seurà al cantó d’Àlvarez i de Jordi vilà (ERC) ja que Joan Prat (ICV EUiA), pren el relleu Jesus Fernández fins al final de la legislatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.