La plaça del Puig oberta als ciutadans

La plaça del Puig oberta als ciutadans

Segons Informa Radio Sant Feliu Divendres es va obrir la nova plaça del Puig de Sant Feliu tot i que la seva inauguració està prevista pel  dissabte, 4 de maig, amb la presència del conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila.
El projecte, aprovat el maig de 2011, es divideix en dues fases atès que una part correspon a terrenys privats  i una altra a terrenys públics.
Mitjançant un concurs, al qual s’hi varen presentar 23 empreses, Massachs Excavacions SLU, se’l va adjudicar i, a part de la Plaça, s’hi incloïa la reurbanització dels tres trams de carrers del voltant com Lluna, Baixada del Puig i Nou del Garrofer amb un import total de 753.364,23 € més I.V.A.
Divendres es va signar, per part de l’empresa , la Direcció Facultativa i l’Ajuntament, l’acta de recepció de les obres, quedant pendent la pavimentació d’un tram del carrer Nou del Garrofer i la totalitat de la Baixada del Puig, atès que aquest mateix any es rehabilitaran els Antics Safareigs Municipals i es reurbanitzaran diversos trams dels carrers Lluna i Penitència, que no es pavimentaran definitivament per tal d’evitar l’afectació del trànsit pesat que originaran les obres dels safareigs.
La plaça s’ha executat, pràcticament al 100% i està formada per dues plataformes : la part de plaça dura (de formigó), diàfana, per a la realització d’actes, a nivell més baix i la part de plaça tova (de sauló), amb la totalitat de jocs infantils (amb tancament als jocs per a nens més petits, situada a la part més alta de la plaça que compta amb un enllumenat del model “Branca”. de 28 punts, murs baixos a diferents cotes que delimiten passeres a diferent nivell de sauló o bé de formigó i que, amb bancs incorporats, generen un “efecte graderia” en un sector que també compta amb el talús enjardinat entre la plaça i el carrer Nou de Garrofer.
El cost no ha patit cap increment, s’ha finançat al 50% per l’Ajuntament i la Generalitat a través del projecte d’intervenció integral del Barri del Puig – Eixample de Llevant (Pla de Barris) i s’ha executat dins dels terminis previstos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.