L´empresa de distribució de material sanitari Calygas obre punt de venda a la ciutat

L´empresa de distribució de material sanitari Calygas obre punt de venda a la ciutat

Segons Informa Tribuna Ganxona Calygas inaugurarà el divendres 22 de març la nova seu de Sant Feliu de Guíxols i amplia la seva expansió a la demarcació amb una sisena delegació, després de les ja existents de Vilamalla -la seu central-, Olot, Palamós, La Bisbal i Torroella.

El nou punt de venda a Sant Feliu consta de 700 metres quadrats, estarà situat al carrer Huguet amb cantonada Sant Adolf. La nova botiga potenciarà l’oferta de l’empresa, que destaca com a distribuïdor de calefacció, aire condicionat, sanitària i ara també material elèctric.

Albert Bosch, gerent de Calygas, valora que “tots sabem que són temps extremadament complicats i no propicis per gaires aventures, sobretot si són de caire expansionista, però hem volgut tenir en compte les necessitats dels nostres clients”. Segons ha manifesta el responsable de l´empresa “Respecte el nou punt de venda, Bosch volem que la botiga de Sant Feliu sigui un referent, i que la nostra relació sigui, com sempre, seriosa, transparent, sincera i rentable“.

L’acte d’inauguració començarà a partir de les 5 de la tarda i comptarà amb la presència de l´alcalde de Sant Feliu de Guíxols Joan Alfons Albó.

L’any 1978, Miquel Gelis va obrir la primera botiga de Calygas al carrer Méndez Núñez a Figueres. Va néixer un magatzem dedicat bàsicament a la calefacció i els seus complements. L’àmplia experiència del creador en aquest sector va fer que en poc temps Calygas fos un referent i aconsegueix ser una de les empreses consolidades mes importants del sector. Amb el temps el ventall de productes comercialitzats s’amplia englobant camps com el sanitari, l’aire condicionat , tractaments d’aigua etc..

Calygas té un equip humà amb més de 45 persones, moguts per el servei d’assessorament a l´instal·lador. L’empresa destaca de cara els clients que “amb la màxima prudència, amb el mínim risc i amb una inversió molt controlada volem que tingueu el material més a prop, disposeu d’una amplia gamma de producte, diversitat, qualitat, estoc, servei, etc. i que pugueu disposar del material necessari per fer la vostra feina i no haver d’assumir l’estoc, en definitiva, esperem que us trobeu com a casa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.