Bas (PSC) plega com a regidor de Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui Josep Maria Bas va anunciar ahir al vespre la seva renúncia a l’acta de regidor del grup socialista a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, presentada per la via d’urgència després d’un procés de reflexió en els últims mesos.

Bas, que feia gairebé deu anys que era regidor i en els darrers comicis va ocupar el tercer lloc de la candidatura, va justificar la seva decisió, en primer lloc, pel “desànim” que li han provocat els nombrosos casos de corrupció política que s’han fet públics en els últims mesos i la “mala gestió del diner públic” que denoten. Però també per l’“escassa transparència” i la “ignorància” de l’oposició, que va atribuir a l’actual executiu local de CiU i el PP, i que va contraposar a la motivació que sentia quan va formar part del govern del PSC, ICV i el PP a final de l’últim mandat.

El ja exregidor no va descartar tornar a la política municipal, però només des d’una candidatura local alternativa desvinculada dels grans partits. El seu lloc, a partir del pròxim ple, l’ocuparà el número 8 de la llista del PSC, Maurici Jiménez, productor audiovisual nascut el 1980 i primer secretari de l’agrupació socialista de la Vall d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.