Conferència del cicle Salut i Societat: Els professionals de la salut i la prevenció del consum de drogues

Conferència del cicle Salut i Societat: Els professionals de la salut i la prevenció del consum de drogues

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper divendres 22 de març a les 19:30h al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Sala Abat Panyelles del Monestir), tindrà lloc una nova xerrada del cicle “Salut i Societat”.

La xerrada sota el títol Els professionals de la salut i la prevenció del consum, de drogues, està organitzada conjuntament per la Càtedra Martí Casals de la UdG, el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural i el Col·legi de Metges de Girona.

Aquesta, serà a càrrec de la Dra. Alícia Baltasar (professora de la Facultat d´Infermeria de la Universitat de Girona), es parlarà de com el consum de drogues i psicoestimulants per part dels joves constitueix a hores d´ara un seriós problema de salut pública. Les intervencions dels professionals de la salut relacionades amb l´ús i l´abús de drogues són freqüents en la pràctica clínica diària. Tenir coneixement de les actuacions dels professionals de la salut davant de casos semblants pot ajudar a orientar la prevenció, el control i el seguiment de les drogodependències.

L’entrada és lliure i gratuïta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.