Activitats Filatèlia, La Xarxa i La Goleta

Activitats Filatèlia, La Xarxa i La Goleta

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, dia 15 de març, a les 12 del migdia, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es farà l’entrega de la Senyera de la VIII EXFILCAT a l’Associació Filatèlica de Sant Feliu.
Aquest és un dels actes previs als previstos pel període del 21 al 28 de juliol en què Sant Feliu serà la seu de la VIII Exposició Filatèlica de Catalunya que se celebrarà a les dependències del Monestir de la ciutat amb el memorial Juli Garreta.
A l’acte d’aquest divendres hi assistiran: l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, el president de la Fecafil, Joan Isern i López, el president de l’associació, Emili Vila i Respecta, el comissari general de l’exposició, Antoni Jiménez i Maqueda, a més de diferents autoritats.
Durant aquest acte es penjarà a la senyera el crespó de la VIII EXFILCAT de Sant Feliu. Després de diferents intervencions hi haurà un petit refrigeri a la terrassa de l’Ajuntament. L’acte és obert a tothom.
La Xarxa aquest diumenge al Teatre
Aquest diumenge, a les 12 del migdia al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil presenta l’espectacle per a tots els públics: “Tòfol a la ciutat” amb el grup Pa Sucat.
Tòfol viu en una granja on hi té molts animals. Una trucada telefònica de la tieta Paulina, que viu a la ciutat, variarà la vida habitual del protagonista. L’oncle Ramon s’ha trencat una cama i el Cargolet, el seu gosset s’ha escapat i està en perill.
El granger anirà a la ciutat per intentar trobar-lo. En arribar a la ciutat; semàfors, cotxes, edificis i carrers seran l’escenari de les aventures que passarà en Tòfol.
Concerts a La Goleta
Aquest dissabte a partir de les 11 de la nit, concert de Rock a càrrec d’ÀCID ÚRIC des d’Osona dins la seva gira “La Sang Tour” i també actuació de MORGAT. Accés gratuït.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.