Padró per agilitzar els permisos de les terrasses i altres ocupacions de la via pública a Sant Feliu de Guíxols

Padró per agilitzar els permisos de les terrasses i altres ocupacions de la via pública a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona Amb l’objectiu d´agilitzar i facilitar els permisos de les terrasses i altres ocupacions de la via pública, durant els darrers mesos les àrees de Serveis Econòmics i de Vialitat de l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han estat treballant conjuntament en la confecció d´un padró.

És per aquest motiu que en els propers dies, els titulars de terrasses i altres elements de la via pública rebran un esborrany de sol·licitud amb les dades de la ocupació i l´import de les taxes corresponents per a la seva informació. En cas que totes les dades siguin correctes, no hauran de fer res i automàticament s´incorporaran al padró. En el cas que alguna de les dades no sigui correcta, disposaran d´un mes per comunicar a l´Ajuntament les modificacions que desitgen fer. Després d´aquest termini, totes les dades s´incorporaran al padró.

Segons la regidora de Serveis Econòmics, Dolors Ligero, una vegada finalitzat aquest padró, “els titulars de bars i restaurants que tenen terrassa a la via pública no hauran de demanar el permís anualment com feien fins ara, sinó que només hauran de comunicar a l´Ajuntament si es produeix algun canvi, com ara el termini d´ocupació o els metres quadrats ocupats”. Ligero afegeix que amb aquesta mesura “es pretén estalviar als restauradors i comerciants de la ciutat la renovació anual del permís d´ocupació de la via pública, automatitzant el procés i, per tant, reduint la burocràcia”.

Aquesta mesura se suma a altres iniciatives que s´han posat en marxa des de Serveis Econòmics per facilitar el pagament de les taxes municipals. La primera d´elles es va posar en marxa el 2012 amb la implantació automàtica del fraccionament dels rebuts d´IBI, escombraries i guals en tres rebuts sense recàrrec, que va tenir una molt bona acollida entre els ciutadans. La segona mesura ha entrat en vigor enguany, i permet fraccionar les taxes en onze rebuts sense recàrrec a tots aquells ciutadans que així ho sol·licitin a les oficines de Recaptació Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.