Èxit de participació de la Ruta Literària

Èxit de participació de la Ruta Literària

Segons Informa Radio Sant Feliu En homenatge al dia de la dona treballadora, aquest dissabte es va inaugurar a Sant Feliu una Ruta Literària que complementava la ruta dels miradors amb noms d’oficis tradicionalment de dones inaugurada l’any passat dedicats a: les peixeteres, les triadores de taps, les mestresses, les dides, les remendadores, les mestres, les pageses i les modistes.
A quarts d’11 del matí amb un cel net, després del temporal, i un dia esplèndid, a més d’una notable assistència, es feia una concentració a la Cala Jonca.
Tot seguit es varen llegir textos, amb el magnífic rerafons de la mediterrània, de Joaquim Ruyra, Maria Barbal, Eduard Bardas Planellas, Mercè Rodoreda, Joan Maria Freixas Turró, Gaziel, Santiago Hernández Bagué, Víctor Català, Joan Amades i Jordi Pablo.
La Ruta dels Miradors va ser una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través del SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) amb el suport de les àrees de Turisme, Premsa i l’Arxiu Municipal.
Aquesta acció forma part del desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per la igualtat de drets per fomentar la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes.
Un bell reconeixement a totes les dones ganxones anònimes i a la lluita encara vigent, per la igualtat real dels drets socials i laborals de les dones, una activitat que forma part de tot un seguit d’iniciatives del SIAD amb motiu del Dia Mundial de la Dona Treballadora.
Us facilitem dos links on hi ha imatges que fan referència a aquesta ruta.
http://www.youtube.com/watch?v=zNx2psKEVZU
http://issuu.com/perecarreras/docs/ruta_miradors?mode=window&viewMode=doublePage

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.