El govern de Castell-Platja d’Aro aprova ampliar el cementiri amb 72 nínxols

El govern de Castell-Platja d’Aro aprova ampliar el cementiri amb 72 nínxols

Segons Informa El Punt Avui La junta de govern de Castell-Platja d’Aro ha adjudicat els treballs per ampliar el cementiri municipal de Castell d’Aro amb 72 nínxols més i 42 nous columbaris per a urnes amb cendres de difunts. La intervenció té un pressupost de 96.800 euros i s’ha encarregat a l’empresa Massachs, que l’hauria d’iniciar al llarg d’aquest mes, amb un termini d’execució d’uns dos mesos.

L’equipament funerari és l’únic que roman obert al municipi, d’ençà que es van suspendre les sepultures a l’antic cementiri de Platja d’Aro. Després que el recinte inicial s’ampliés amb una segona fase cap al Ridaura, el 2006 ja s’havia esgotat la possibilitat d’encabir més rengles de nínxols als murs del perímetre. Per aquest motiu, es va optar per construir un mòdul aïllat de 60 m² al sector nou, en què es va introduir per primer cop l’opció dels columbaris.

Com que les sepultures d’aquesta darrera ampliació eren a punt d’exhaurir-se, s’ha apostat per una solució semblant, que oferirà uns anys més de marge. El mòdul que ara s’ha de començar a construir tindrà característiques, dimensions i aspecte semblants, i s’aixecarà al costat oposat, tot preservant la simetria de l’espai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.