Espectacular esllavissada a l’ermita

Espectacular esllavissada a l’ermita

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dijous comentàvem amb Joan Alfons Albó, en el programa Línia amb l’Alcalde de la nostra emissora, els efectes del temporal dels darrers dies i destacava, entre altres, l’esllavissada d’un mur del mirador de l’ermita de Sant Elm que el passat dimarts va originar el despreniment de la barana d’obra que envolta la zona d’aparcament així com la terra que la contenia, que dóna a un camí de ronda inferior, així com a una propietat privada que es troba a la seva falda.
L’alcalde declarava que “fa un temps que l’Ajuntament havia localitzat algunes esquerdes al mur i havia encarregat un projecte extern per tal d’arranjar el desperfecte. Al temps que s’activaven diverses mesures de seguretat per evitar danys mentre es duia a terme el procés d’arranjament”.
A finals de febrer, a resultes de petits moviments detectats al mur, es va accelerar el procés d’un projecte que es va rebre el dilluns 4 de març, dins el termini legal, i que en preveu l’enderroc i la reconstrucció.
Malgrat la urgència en el procés, el temporal dels darrers dies va incrementar el deteriorament i el dimarts, 5 de març, es va produir l’esllavissada que va provocar desperfectes a l’asfalt, vorera, barana, camí de ronda annex i a la finca propera.
Davant d’aquest fet, l’Ajuntament ja s’ha reunit amb la seva companyia asseguradora i amb el propietari de la finca alhora que ha sol·licitat, d’urgència, diversos pressupostos per tal d’adjudicar i realitzar l’obra en la major brevetat possible.
El passat divendres es va entregar el projecte tècnic i dimecres va arribar el vist i plau per fer l’obra. És dóna la casualitat que ja hi ha un contenciós anterior entre el propietari de la finca que ha tornat a quedar afectada i l’Ajuntament.
Quant a altres incidències destaquen esllavissades al camí de ronda així com baranes, tanques i passera del Club Nàutic a l’espera de la col·locació d’una altra peça que s’ha d’afegir, a la banda de llevant, a la bateria d’esculls de formigó que defensen el port.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.