Neix La Brava, una cervesa d’autor destinada a la gent del Mediterrani

Neix La Brava, una cervesa d’autor destinada a la gent del Mediterrani

Segons Informa El Punt Avui La demarcació de Girona disposa des de fa unes setmanes d’una nova cervesa, La Brava. L’empresa es va crear recentment i té la seu compartida entre Sant Feliu de Guíxols i Terrassa, perquè “des d’aquestes localitats és més fàcil la distribució a les comarques gironines i a Barcelona”, que és on preveuen arribar aquests dies. En el termini de pocs mesos, s’han proposat tenir al mercat tres línies de cervesa: La Brava Avarb, amb gingebre, que és la que ja s’està distribuint; en un mes i mig iniciar la producció de La Brava Ganxona, “amb algues”, i abans de l’estiu, La Brava Florejada, “amb flors del camp”.

Són, segons remarca Francesc Aliart, mestre cerveser i un dels propietaris de l’empresa, “cerveses d’autor perquè no copiem receptes”, fet que fa que el producte sigui diferent de la resta de cerveses que es poden trobar a Catalunya. “Li hem donat un toc personalitzat fruit de l’experiència cervesera que amb els anys he anat adquirint i amb els gustos de la gent del Mediterrani”, assegura.

Aliart comenta que La Brava Avarb és “lleugera i refrescant” amb “un sabor característic”, que li dóna el gingebre, i que està “enfocada a gent que entengui de cervesa i que sàpiga valorar-la”.

El nom de la cervesa, La Brava, és segons Francesc Aliart “un homenatge a la Costa Brava i al Mediterrani, un lloc turístic molt conegut arreu d’Europa” i perquè “la cervesa ha nascut a la Costa Brava”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.