Detinguts els set presumptes autors de dos assalts violents a Llagostera i Platja d´Aro

Detinguts els set presumptes autors de dos assalts violents a Llagostera i Platja d´Aro

Segons Informa Diari De Girona La policia ha detingut set homes, d’entre20 i 26 anys i de nacionalitat espanyola i marroquina, com a presumptes autors de dos assalts violents en dos domicilis de Llagostera i Platja d’Aro que van tenir lloc el 18 d’octubre i el 21 de desembre. En un dels detinguts també se li imputa un robatori comès a Sant Feliu de Guíxols l’1 de febrer. Un cop les investigacions van permetre tenir identificades les persones suposadament implicades, la policia va detenir els presumptes autors dels robatoris i en els registres de dos domicilis es van poder recuperar, entre d’altres objectes, joies, una pistola, 13 telèfons mòbils, 29 monedes antigues i 240 plantes de marihuana.

La investigació va començar després que el 21 de desembre s’havia produït un robatori violent en una casa del veïnat de Bruguera, a Llagostera (Gironès). La casa estava en un nucli aïllat i s’hi accedia únicament per camí de terra. Hi vivien un matrimoni d’avançada edat i l’edificació més propera era la casa del fill de la parella. L’atac el van fer quatre homes encaputxats, que van aprofitar un moment en què la dona havia sortit de la casa, per abordar-la per sorpresa. La van intimidar, i la van portar dins la casa on van colpejar els dos membres del matrimoni i els van emmordassar. Després de rebre diversos cops de puny, l’home va revelar la combinació de la caixa forta i els lladres es van poder endur diners, un ordinador portàtil i altres objectes.

Després de diverses investigacions, els agents van determinar qui eren els quatre homes i van corroborar que un familiar dels detinguts havia tingut vinculació laboral puntual amb els assaltats.

Més endavant, la policia va comprovar que un dels integrants d’aquest grup també havia protagonitzat un robatori violent a una casa de Platja d’Aro (Baix Empordà) al costat de 3 persones més, el 18 d’octubre passat. En aquest cas, van entrar a un pis per robar un home relacionat amb el tràfic de drogues, i quan es van adonar que s’havien equivocat d’habitatge, van agredir i ferir l’home que hi residia, i van aprofitar per emportar-se la cartera, unes claus i un telèfon mòbil.

En aquest mateix detingut se li imputa un robatori amb força comès l’1 de febrer a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

En els registres de les persones identificades es van trobar diversos objectes com joies, una pistola, 13 telèfons mòbils, 29 monedes antigues, un centenar de peces de joieria, 240 plantes de marihuana. Dels 7 detinguts, 4 han ingressat a presó i 3 han quedat en llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.