Sant Feliu aplica la rebaixa de la sanció al Club Nàutic i la deixa en 10.000 euros

Sant Feliu aplica la rebaixa de la sanció al Club Nàutic i la deixa en 10.000 euros

Segons Informa Diari De Girona El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols pagarà 10.000 euros dels 50.000 que l’instructor de l’expedient sancionador va proposar per l’excés d’edificabilitat que es va detectar en l’edifici de la seu, arran de l’aparició d’una planta intermitja “il·legalitzable” on hi havia d’haver un forjat sanitari. En el ple d’ahir al vespre passava la proposta de resolució de l’expedient sancionador amb l’apliació d’una rebaixa del 80% (el màxim que permet la legislació) després que el Club Nàutic fes les obres de restauració, tapies les obertures de la citada planta intermitja i els serveis tècnics municipals hagin considerat correcte aquesta actuació. També s’ha tancat amb aquesta acció l’expedient de restauració de la realitat física alterada, va manifestar ahir la regidora de Disciplina Urbanística, Dolors Ligero (CiU).
Com ja va informar aquest diari, l’instructor de l’expedient sancionador, extern a l’Ajuntament, va proposar una sanció de 50.000 euros al club per haver excedit més del 30% de l’edificabilitat permesa, concretament, en un 32,94%. La rebaixa de fins al 80% es contempla si, abans que la resolució de l’expedient de protecció de la legalitat urbanística, el sancionat restaura voluntàriament la realitat física a l’estat anterior a l’alteració.
Ligero va recordar que aquest cas va estar aturat a la taula del regidor de Tots per Sant Feliu que s’encarregava de la Disciplina Urbanística durant un parell d’any i que “no va exercir la seva responsabilitat”. La regidora apunta al grup de Tots per Sant Feliu ja que és el que més s’ha significat durant aquest mandat en aquest cas del Club Nàutic, del qual fou president l’actual alcalde Joan Alfons Albó (CiU) de finals del 2008 al 2011, quan va dimitir per les eleccions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.