Presó per a dos acusats d’un assalt violent a Platja d’Aro

Presó per a dos acusats d’un assalt violent a Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui El titular del jutjat d’instrucció número 1 de Sant Feliu de Guíxols va ordenar ahir a la tarda l’ingrés a la presó de manera provisional per a Said Guessait i Joan Quer com a presumptes autors d’un robatori violent que va tenir lloc en un pis de l’edifici Beach Palace de Platja d’Aro, el 18 d’octubre passat. En l’assalt hi va participar un tercer home que de moment no ha estat detingut. En la seva compareixença davant el jutge, Guessait, de nacionalitat marroquina, es va acollir al seu dret de no declarar. Quer, per la seva banda, va reconèixer que havien acudit al domicili de la víctima. En el seu cas, però, va assegurar que no havia participat directament en els fets, sinó que havia marxat en veure que l’episodi s’embolicava i els seus altres dos còmplices començaven a agredir suposadament el denunciant.

Els arrestats es van dirigir a aquest habitatge amb la intenció de cobrar un deute al noi que hi vivia. Un cop el van haver agredit perquè els entregués els diners, es van adonar, sorprenentment, que s’havien equivocat i que no era qui buscaven, ja que el propietari de l’immoble havia canviat de llogater. Li van sostreure, no obstant això, una targeta de crèdit, amb la qual Quer es va adreçar a un caixer i va retirar uns 30 euros del compte de la víctima.

Tant Guessait com Quer van ser sotmesos ahir a una roda de reconeixement, en què l’afectat els va identificar. Només 24 hores abans, Guessait va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció número 3 de Girona, juntament amb tres homes que en els últims dies també havien estat detinguts pels Mossos d’Esquadra: Mohamed Fahchaouch, Felipe Miguel da Silva i Abdelhalil Zriguitou. La policia sospita que podrien ser els encaputxats que van cometre l’assalt violent al mas Mundo de Llagostera, el 21 de desembre. Se’ls vinculava perquè un d’ells té una relació de parentiu amb un empleat que havia treballat a la finca de les víctimes. El jutge, però, va considerar que no hi havia prou proves contra ells. Els va deixar en llibertat i sense mesures cautelars, a excepció de Guessait, que va continuar arrestat en espera de passar ahir a disposició judicial a Sant Feliu per l’altre episodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.