El Punt Jove organitza la segona edició del curs de cupcakes

El Punt Jove organitza la segona edició del curs de cupcakes

Segons Informa Tribuna Ganxona La temàtica que es treballarà serà la pasqua, ja que es desenvoluparà de nou a l´aula de cuina del mercat cobert municipal els dissabtes 23 i 30 de març (de 17.30 a 19.30 hores) coincidint amb la setmana santa.

El passat Nadal, el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols va organitzar a l´aula de cuina del mercat cobert municipal, un curs de cupcakes a càrrec de Clàudia de Leon de Sweet Art; les places es van omplir molt ràpidament i molta gent es va quedar amb les ganes de participar-hi. És per aquest motiu, a part de la bona acollida que va tenir el curs per part de les persones que hi van participar, que s´ha decidit convocar-ne una nova edició.

El curs forma part també de les activitats de la desena edició del Mercat del Brunyol, que es celebra els dies 29, 30 i 31 de març. En aquest, Clàudia de Leon, explicarà com fer, farcir i decorar cupcakes amb motius que tenen a veure amb la pasqua, però també aplicables a qualsevol altre celebració, cada alumne decorarà i s´emportarà a casa 3 cupcakes diferents a cada sessió.

Per més informació i per fer les inscripcions cal que us posseu en contacte amb l´àrea de joventut de l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al correu electrònic pij@guixols.cat, al telèfon 972 32 73 60 o personalment (C/Mall, 61) de dilluns a divendres de 09.00 a 14 hores i dimecres de 17.00 a 20.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.