Càmping municipal per a joves a SFG

Càmping municipal per a joves a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu està treballant en la implantació d’un càmping municipal amb espai per a unes 90 tendes, destinat a persones joves que vindran a practicar esports nàutics i que es presten a aquest tipus d’allotjament, a més d’escoles i colònies.
Es tracta d’una infraestructura molt bàsica i econòmica al temps que al 100% reversible que, a més, permetrà arranjar i vigilar la zona del Monticalvari i  endreçarà un paratge que es troba darrera del Monestir, prop de la zona dels antics horts d’aquest edifici.
L’alcalde declarava a la nostra emissora que el qui té la idea és Francesc Xavier Martí, que actualment té  la concessió d’El Tinglado, que també gestiona una entitat esportiva de caiacs a Sant Feliu,  que  és una activitat molt estesa a països com França i que el que aquí es planteja és un càmping municipal molt senzill, sense grans infraestructures, amb instal·lacions no sedentàries i reversibles destinat a un perfil de client molt concret.
L’Ajuntament, que aprovarà una concessió municipal, entén que la demanda existeix i ha engegat la sol·licitud dels permisos i esperen que en un mes estigui tot tramitat i enllestit dins d’aquest 2013 per tal de poder posar-lo en marxa.
En l’anterior legislatura, en la qual a que Joan Alfons Albó fou alcalde, ja es va plantejar un equipament que es considera necessari per acollir aquest tipus de turisme i passants com seria un alberg. Es tractava de la possibilitat de rehabilitar i adaptar un edifici municipal com és l’antic escorxador que, per la situació i l’estructura aportava les condicions tot i que, com és habitual, el cost de les obres impedia tirar endavant el projecte. Sembla que algun dels edificis resultants de l’herència dels germans Anlló es contempla com una possibilitat futura per disposar d’aquest tipus d’equipament que, ara per ara, no és factible per falta de recursos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.