Cessió d’un solar més gran per al futur CAP de Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui El ple de Castell-Platja d’Aro va aprovar per unanimitat l’esmena de l’acord del 2008 pel qual el consistori aprovava la cessió d’una parcel·la de l’avinguda de Castell d’Aro a la Generalitat perquè hi construís el nou centre d’atenció primària (CAP) del municipi. El solar feia 1.400 m², però l’octubre de 2008 el Servei Català de la Salut va comunicar que calia un terreny de com a mínim 1.900 m² perquè l’equipament fos viable i es pogués ampliar en cas de necessitat.

La primera opció plantejada pel municipi va ser cedir 500 m² més de la resta de la parcel·la municipal, situada dins del pla parcial Les Escoles dels Estanys, però al final s’ha decidit destinar-la sencera, ja que el terreny sobrant era insuficient per construir-hi un altre equipament. A més, tot i la sequera inversora de la Generalitat, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Pep Solé, va anunciar que el govern ja té “encarregats els treballs previs per confeccionar el projecte” constructiu del CAP, que substituiria les actuals instal·lacions als baixos de l’edifici Eurocenter.

La cessió es fa per un període de 30 anys, amb la condició que si d’aquí a cinc no funcionés el servei el solar passaria a mans del municipi. Passats els 30 anys, igualment, l’edifici retornarà al consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.