El personal al menjador de l’escola Pedralta, excessiu

El personal al menjador de l’escola Pedralta, excessiu

Segons Informa El Punt Avui El dèficit mensual del menjador de l’escola Pedralta de Santa Cristina és de 5.400 euros, segons càlculs de l’actual junta de l’AMPA. El forat econòmic s’ha agreujat des que la nova junta va prendre possessió, l’octubre, i va començar a demanar tantes racions de menjar com alumnes es quedaven –fins aleshores se n’encarregaven unes vint menys al dia, de mitjana–. A més del sou de la coordinadora d’extraescolars, la junta assegura que el nombre de monitores és excessiu pel volum d’infants que hi dinen: n’hi ha nou i, segons la ràtio que prescriu Ensenyament, només en calen sis.

L’expresidenta de l’AMPA, Eva Ligero, va declinar ahir fer declaracions, després que la junta actual l’hagi denunciat, però el seu advocat sosté que la comptabilitat dels darrers exercicis és clara i que ni l’Ajuntament ni Ensenyament hi han expressat mai cap objecció. Els responsables actuals mantenen el propòsit de dimitir en l’assemblea extraordinària de l’1 de març, ja que els números no surten després que un grup de pares, en una altra assemblea al gener, els fessin readmetre la coordinadora d’extraescolars.

La directora de l’escola tampoc va voler entrar a valorar la polèmica, ja que la gestió del menjador és competència de l’AMPA i és una entitat jurídica independent. Però la publicació de la notícia va tensar ahir l’ambient a l’escola. Molts pares no se n’havien assabentat fins que la nova junta ha començat a repartir la circular de denúncia aquesta setmana, i els partidaris de l’anterior equip de l’associació han retret a membres de l’actual junta que la polèmica s’hagi escampat més enllà de l’escola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.