Santa Cristina impulsa un programa formatiu per a gent a l´atur

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha impulsat un programa formatiu específicament dirigit a donar suport a les persones que es troben en situació d’atur. És un projecte en el qual participen diferents àrees de l’Ajuntament: Joventut, Igualtat, Promoció Econòmica i Serveis Socials per tal d’unir esforços i poder donar resposta a les necessitats de les persones que es troben sense feina.
L’any 2012 es va iniciar un cicle de cursos sobre comptabilitat (nivell I, II i III) en el qual hi han participat 16 persones, la majoria persones aturades del municipi. El darrer curs va finalitzar el passat dia 13 de febrer amb un acte de cloenda en el qual la regidora d’Igualtat i de Joventut, Carme Soler, va fer entrega dels corresponents diplomes que acrediten aquesta formació a totes les persones que han assistit al 80% de les sessions.
Aquest any 2013 la proposta formativa no només s’ha mantingut sinó que s’ha ampliat, segons ha informat l’Ajuntament, oferint el curs de fiscalitat (de 10 hores) i un altre d’emprenedoria (de 30 hores). Més endavant se’n realitzarà un altre de màrqueting i venta a través de les xarxes socials i un de comptabilitat bàsica. Aquests cursos han tingut molt bona acollida i actualment hi participen 33 persones (16 en el d’emprenedoria i 17 al curs de fiscalitat).
També des del Club de la Feina es realitzen mensualment xerrades d’interès per a les persones que cerquen feina: com fer una entrevista de treball, nòmines i contractes, treballar a l’estranger, etc. El Club de la Feina és un servei gestionat des del Consell Comarcal del Baix Empordà a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.