Nova antena de telefonia per a Santa Cristina

Nova antena de telefonia per a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui El govern de Santa Cristina ha donat llum verd a l’autorització de l’antena de telefonia mòbil permanent que permetrà substituir els furgons i remolcs que fa gairebé tres anys que donen cobertura als abonats de Movistar, Orange i Vodafone des de la plaça Catalunya.

El regidor de Territori i Comunicació, Jordi Oriol, espera que la instal·lació, prevista a dalt de l’edifici municipal, conegut com a formatget, “signifiqui una millora significativa de la cobertura de telefonia” mòbil al centre del poble. Les obres aniran a càrrec de France Telecom –matriu d’Orange–, que té reservada una partida de pressupost des de fa mesos. Posteriorment, l’acord entre les tres operadores de telefonia preveu que cadascuna assumeixi la instal·lació i manteniment d’altres antenes de telefonia mòbil permanents que ja han estat consensuades amb la població.

Fins a l’any vinent, tot i que sempre segons la disponibilitat pressupostària de les companyies, en preveuen d’altres dalt del Golf Costa Brava, a Solius, a l’àmbit de la Roca de Malvet i canvis a la de Rosamar. Les operadores es repartirien el muntatge i manteniment de les antenes, ja que cadascuna donaria servei als abonats de totes les companyies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.