Vuitanta empreses donen suport al primer fòrum de negocis del Port d’Aro

Segons Informa El Punt Avui Una vuitantena de socis del Club Nàutic Port d’Aro van assistir ahir a la presentació del primer fòrum de negocis organitzat per l’entitat. L’objectiu és aprofitar el teixit social per dinamitzar l’activitat econòmica, tot i que volen implicar-hi comerços, indústries i emprenedors tant del Baix Empordà com de la resta de la demarcació. Entre el miler de membres del nàutic hi ha empresaris de “diversos sectors i comarques” que sovint desconeixen les activitats d’altres socis, explicava el president del club, Tomás Fanjul.

Els presidents de les cambres de Girona, Sant Feliu de Guíxols i Palamós van donar suport a la iniciativa. El consultor Juan Carlos Navarro, especialista en direcció de projectes empresarials, va explicar el funcionament de les jornades, que arrencaran sempre amb una ponència i posteriorment s’encaminaran cap a la pluja d’idees i el contacte entre els participants.

Com que les dificultats de les empreses per trobar finançament bancari han estat un dels agreujants de la crisi, en la primera jornada explicaran diferents eines per aconseguir capital, com ara els crèdits públics, l’entrada d’un fons de capital risc o la figura dels business angels –inversors que aporten fons propis– i que en el cas del club esportiu volen reformular com a Nautic Angels Port d’Aro, implicant-hi els socis interessats.

Entre els assistents a la jornada també hi havia el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, que va destacar que els tres pilars per sortir de la crisi passen per captar recursos econòmics exteriors –exportar, atraure inversors estrangers o negocis turístics. El tinent d’alcalde local Pep Solé també va lloar que el club vulgui que un “espai generador d’oci també ho pugui ser de negoci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.