La Rua del Divendres farà desfilar enguany unes 3500 persones

La Rua del Divendres farà desfilar enguany unes 3500 persones

Segons Informa Tribuna Ganxona La concorreguda Rua del Divendres de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà el 8 de febrer a partir de les 18 h. i tornarà a batre tots els rècords de participació gràcies a les 65 colles que hi prendran part.

Les colles que hi participaran es divideixen en 5 grups: les 4 colles Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d´Aro, Castell-Platja d´Aro i Calonge, 10 comparses, 21 carrosses petites, 15 carrosses grans, 14 carrosses d´animació i una colla especial fora de concurs, la de l´Associació de familiars, pares i mares i tutors del Centre Ocupacional Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell.

Sant Feliu de Guíxols, un cop més, és la població que aporta més participants amb 23 colles. Gràcies a la participació de totes les colles ganxones en tots els actes organitzats (moció de censura carnavalesca, cercavila repartiment de programació, Dijous Gras, etc), Sant Feliu de Guíxols s´ha convertit en el CARNAVAL CENTRAL DE LA COSTA BRAVA.

El recorregut de la desfilada serà l´habitual: C/Callao, Plaça Monestir, Avda. Juli Garreta, Passeig del Mar i Passeig dels Guíxols fins cantonada C/Colom.

Aquest any es farà des de l´ajuntament un esforç molt important per fer que la Rua del Divendres sigui d´allò més espectacular, amb il·luminació reforçada amb 12 torres de llum, així com el fet que les colles no es poden aturar en cap moment, que farà que la desfilada es pugui veure sense llargues esperes i sense monotonia.

El divendres culminarà amb el “Ball de Tongo” al pavelló “La Corchera”, nom adquirit a conseqüència de les constants protestes de les colles pels resultats dictats pels jurats de la rua, en el qual es lliuraran els premis (pernils, lots d´embotits i xais per a les millors colles). Els més celebrats, però seran els premis especials:

– “Per què em passa a mi?” – Premi especial a la colla amb més mala sort .

– “Nari nan” – Premi especial a la colla menys animada .

– “Tu cap aquí i jo cap allà” – Premi especial a la colla més descoordinada.

– “El Tongo” –  El més xiulat i protestat per tothom. Premi especial a criteri directe de l´organització.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.