Reducció d’accidents a Sant Feliu

Reducció d’accidents a Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha informat que l’any 2012 es van produir a Sant Feliu de Guíxols 197 accidents a la via pública, 23 menys que l’any anterior. Al llarg de 2012 s’han produït 135 accidents amb danys materials, 62 amb víctimes, 72 amb ferits i 1 mort, amb un total de 366 vehicles implicats.
Del total d’accidents, la majoria han estat per col·lisió lateral (91), seguit de col·lisions amb el vehicle de davant (37).
El dimecres sol ser el dia amb més incidències i el diumenge el més tranquil. Les hores punta, que coincideixen també amb entrada i sortida de les escoles (12, 15 i 17 h. són els moments en què s’han registrat més accidents a la ciutat mentre que a la nit són pràcticament testimonials.
Els turismes són els principals implicats atès que, dels 366 vehicles accidentats  en els incidents del 2012, 266 han estat utilitaris (73%). És a dir, de cada quatre accidents, en tres hi ha un turisme mentre que els ciclomotors i motocicletes tenen menys sinistralitat i camions i furgonetes tenen valors més baixos.
La Policia Local, ha fet un seguiment més exhaustiu dels ciclomotors, especialment si es comparen les dades dels últims anys tot i que només hi ha hagut dos accidents menys passant de 36 a 34.
Pel que fa als punts amb més incidències, destaquen, amb una gran diferència, les carreteres de Girona i la de Palamós (accessos principals al municipi) amb 23 casos la de Girona i 20 la de Palamós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.