Naturhouse SFG nova direcció, millor servei

Naturhouse SFG nova direcció, millor servei

Segons Informa Rdio Sant Feliu El centre Naturhouse de Sant Feliu de Guíxols, ha fet un canvi important en el servei als ciutadans des que de fa prop d’un any va canviar de direcció i, un nou equip totalment renovat i professional realitza el seu servei al client després de traslladar-se des del carrer Major fins la Rambla del Portalet, 45. També, com a nova dietista hi trobarem a l’Anna, de solvència contrastada i que ja fa sis anys que també dirigeix en centre de Naturhouse a Blanes amb excel·lents resultats.
El principal objectiu dels responsables de Naturhouse a Sant Feliu és ajudar a les persones que no se senten bé amb el seu cos a baixar de pes o bé a aquelles persones que volen mantenir-lo i no saben com fer-ho i, especialment, ensenyar a mantenir bons hàbits alimentaris.
Per definir el mètode Naturhouse, cal destacar que es fa una primera consulta gratuïta, com la resta, per tal de comprovar la constitució de la persona, el seu índex de greix, el grau de retenció de líquids i, sobretot, els hàbits alimentaris. Aleshores, els aconsellem amb una dieta molt senzilla, intenten que totes les dietes siguin equilibrades i també els aconsellen els productes naturals complementaris de Naturhouse per baixar de pes, treure la gana, eliminar líquids i, una altra de les raons per les quals està recomanat, és perquè setmanalment fan assessorament gratuït i personalitzat.
La dietista declara que són conscients que fer una dieta és molt pesat, molta gent, per sí mateixa, l’acaba abandonant i, amb aquest sistema de visita personal, reben assessorament, es fa control de pes i compten amb suport per continuar fins arribar al seu pes-salut.
La nova adreça del centre Naturhouse, i el nou personal, es troben a la Rambla Portalet, 45 de Sant Feliu de Guíxols, el telèfon és el 972 32 84 40 i també es pot contactar per Facebook o bé a través del correu electrònic : nhsantfeliu@hotmail.com. La dietista es desplaça a Sant Feliu tots els dimarts i dijous i atén sense compromís a totes aquelles persones que vulguin fer qualsevol mena de consulta.
Els horaris comercials de Naturhouse són: de dimarts a divendres de les 9:30 a les 13:00 h. i de les 17:00 a les 20:00 h. i els dissabtes de 9:30 a les 13:00 h. Els dilluns és tancat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.