Recollida i reciclatge d’arbres de Nadal

Recollida i reciclatge d’arbres de Nadal

Segons Informa Radio Sant Feliu Els avets que comprem per Nadal són fruit d’un conreu específic a la zona del Montseny i les Guilleries que està regulat i que garanteix l’origen i la renovació dels arbres.
Aquests avets són produïts perquè ens acompanyin durant el Nadal, però el millor que podem fer amb ells, passades les festes, és dur-los als punts de recollida d’arbres de Nadal per reciclar.
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat una campanya que té per objectiu reciclar i retirar els avets i altres ornaments nadalencs que han estat a les llars aquestes festes.
En aquesta ocasió el consistori guixolenc situa fins a cinc punts on els ciutadans poden dipositar d’arbres de Nadal, un cop finalitzades aquestes festes. El termini comença el 7 de gener i acaba el 17 de gener de 2013.
Els punts en qüestió són el Passeig del Mar (a l’alçada de la Cambra de Comerç), el Centre Cívic Tueda, la plaça de Salvador Espriu, la Deixalleria Municipal i la Rambla de la Generalitat.
Els avets i arbres de Nadal recollits per l’Ajuntament es convertiran en compost, després de ser triturats, i serviran com a adob vegetal o altres materials útils per a la jardineria i espais verds, entre altres usos. http://www.gencat.cat/nadal/cat/arbres.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.