Tots per Sant Feliu porta a la fiscalia el cas del Club Nàutic

Tots per Sant Feliu porta a la fiscalia el cas del Club Nàutic

Segons Informa El Punt Avui El grup municipal de Tots per Sant Feliu (TSF) portarà a la fiscalia documentació obtinguda recentment perquè dictamini si hi veu indicis de delicte en la certificació de final d’obra del Club Nàutic de Sant Feliu. TSF considera que hi podria haver falsedat documental, tràfic d’influències i prevaricació en la certificació, en què s’assegura que la superfície edificada és de 448 metres quadrats, quan la superfície real edificada és de 1.350 metres quadrats, segons documents que van arribar a les seves mans des de Ports de Catalunya. “En paraules del mateix Club Nàutic i del llavors president del Club Nàutic i ara alcalde [Joan Alfons Albó], se superava l’edificabilitat en un 60%, en 506 metres quadrats”, exposava ahir el portaveu de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, en roda de premsa.

Motas subratlla la signatura de Joan Alfons Albó, en aquell moment president del Club Nàutic, i el responsable territorial de la zona nord de Ports, Joan Pere Darba, en l’acta de reconeixement. Sobre ells dos, recauen, doncs, les “sospites” de delicte. “L’acta de reconeixement és el que serveix a Ports per informar favorablement de la concessió”, feia notar Motas, que parla també de responsabilitat de l’ens: “La construcció de 506 m² més d’edificabilitat permesa en un edifici que és concessió de la Generalitat no hauria de passar per alt a Ports.”

“No ens correspon dir què s’ha de fer amb aquell espai. Ara només parlem que aquelles obres no es podien legalitzar. L’altre és un debat diferent”, va puntualitzar Motas.

Josep Saballs, membre de Tots per Sant Feliu, va recordar els dos expedients oberts per l’Ajuntament al Club Nàutic. “L’un –explica–, en matèria de sanció, que s’ha de resoldre dient quina sanció s’ha de posar per haver fet una edificabilitat superior a la permesa, i l’altre, un expedient restaurador, que s’ha externalitzat. L’instructor d’aquest serà l’encarregat de dir què cal fer amb aquella nau, si s’ha d’obrir en condicions, si s’ha de tancar o què se n’ha de fer. El sancionador s’ha de resoldre aviat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.