Pensen que no hi ha relació entre l’assalt a Comas i el robatori als seus nebots

Pensen que no hi ha relació entre l’assalt a Comas i el robatori als seus nebots

Segons Informa El Punt Avui La família de Jordi Comas, l’empresari assassinat diumenge passat a Platja d’Aro durant un robatori a casa seva que van perpetrar tres homes encaputxats, té el convenciment que no hi ha cap vincle entre l’assalt mortal i el saqueig que tan sols quatre dies després va tenir lloc en un habitatge on resideixen dos nebots de la víctima, el qual està situat al mateix municipi. Creuen que no hi ha ningú que els vagi al darrere, que es tractaria d’episodis inconnexos i d’una dura coincidència, malgrat l’alarmant correlació de fets que han patit aquest mes. Cal recordar que, unes dues setmanes abans del crim, tres encaputxats –que en aquest cas sí que se sospita que serien els mateixos que van posar fi a la vida de Comas– el van abordar a l’entrada del seu domicili, al número 15 del carrer Nostra Senyora del Carme. El van fer caure a terra, li van posar un mocador a la boca i, quan estaven a punt d’irrompre a dins, van fugir perquè va saltar l’alarma.

A partir d’aleshores, Comas i la seva esposa, Carme Hospital, havien decidit instal·lar un sistema d’alarma exterior. Avui fa just una setmana, però, tres delinqüents van accedir al seu immoble per una finestra, el van acabar matant asfixiant-lo contra uns coixins del sofà i es van emportar el contingut de la caixa forta i joies. Tot i la incessant tasca policial per trobar els homicides, dijous, entre les cinc i les set de la tarda, uns lladres van aconseguir esquivar els múltiples controls que hi ha tant a la població com a la resta de la comarca i van robar en una casa que és propietat de la germana de l’empresari, Leonor Comas, la qual està situada al número 15 del camí Vell de Calonge, a Platja d’Aro. Al xalet, però, hi viuen dos dels fills de Leonor, ja que ella té la seva residència habitual a les Canàries. Tal com va avançar ahir aquest diari, va ser un dels nebots de l’empresari qui va descobrir el saqueig en tornar a l’habitatge. Uns desconeguts, conscients o no d’on entraven, van forçar la porta del domicili, quan no hi havia ningú, i van sostreure diners en efectiu i aparells electrònics, com telèfons mòbils i Ipad.

Abordat a casa, a Roses

Fonts pròximes a la investigació també consideren que, en un principi, no hi hauria relació entre l’assalt mortal i aquest darrer robatori. Per la seva banda, David Hugas, el secretari general de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) –que Comas presidia–, va demanar ahir als Mossos d’Esquadra que accelerin al màxim la resolució d’aquests casos per no crear més alarma social de la que ja hi ha i va recordar que estan a disposició de la policia per a tot el que calgui. Precisament, el mateix dia del robatori a casa dels nebots de Comas, dos encaputxats van assaltar un empresari a Roses. La víctima regenta les peixateries Neptú i les fleques Pa Fi i Sant Pau. Va ser atacat al vespre, quan tornava al seu domicili, al número 28 del carrer Norfeu. Va obrir el garatge i, mentre aparcava el cotxe, els delinqüents van aprofitar per esmunyir-se a l’interior. El van agredir, sobretot al cap, i li van causar ferides lleus en un ull. Li van insistir que volien diners i l’empresari els va acabar entregant un sobre que contenia uns 3.000 euros, corresponents a la recaptació de la jornada dels seus diferents negocis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.