La Palmera Incòmoda

La Palmera Incòmoda

La PalmeraTothom sap que les palmeres són veritables joies del món vegetal. Són exòtiques, interessants, grans…són boniques.

A Santa Cristina d’Aro en tenim una amb un destí indefinit. S’ha mogut (o l’han fet moure) per diversos llocs dins el poble. Va estar a la piscina municipal durant uns anys…a qui no li va regalar la seva ombra en algun moment? Desfàn la piscina i la col.loquen a un camp, entre els carrers Monturiol i Salvador Espriu…, després a una plaça situada justament al costat. De ben segur que la palmera, si pogués parlar, es pregunta a hores d’ara fins quan podrà estar allà, per a una palmera és important fer arrels.

De qui depèn el lloc on posar una palmera?

La nostra palmera ho desconeix. Però sí li importa. Nosaltres només demanem un lloc prou còmode perquè tots la situem a llarg dels anys en un destí, perquè formi part dels nostres records i l’associem en un sol lloc.

Qui sap? Potser en unes setmanes la situin a Pedralta, a una altra plaça o al costat de casa teva. Seguirem doncs la pista, perquè, si menys no, tingui els nostres ulls com a destí final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.