Diverses notícies de Sant Feliu a la premsa comarcal

Diverses notícies de Sant Feliu a la premsa comarcal

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquesta setmana el diari El Punt Avui publicava un parell d’articles sobre qüestions que, al temps, l’alcalde, Joan Alfons Albó, comentava també en el Facebbok i que fan referència a dos contractes que s’han de renovar com és el de neteja d’edificis municipals i el de l’aparcament i la zona blava, els quals us reproduïm al peu d’aquesta notícia, sense oblidar el que també s’ha comentat a la xarxa social en referència a la prova pilot dels gossos a la platja del davant, que sembla ser que no tindrà continuïtat en el futur i el batlle contempla com a recanvi la de la Cala Jonca, la qual cosa provocarà que la nudista, que es preveia que pogués anar en aquest espai a partir de la demanda que va fer a l’Ajuntament el col·lectiu nudista, haurà d’emplaçar-se en un altre espai.

Contracte zona blava i aparcament

Els serveis tècnics de l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols estan preparant el plec de condicions per renovar el contracte d’explotació de les zones blaves municipals, que volen vincular a la construcció i concessió de l’aparcament previst sota el passeig dels Guíxols

El disseny del projecte i les característiques i durada de la concessió es presentaran, segons ha avançat l’alcalde, Joan Alfons Albó, aquesta tardor.

L’objectiu del govern ganxó és dotar d’un aparcament potent la zona del passeig més propera al port per descarregar el vial del trànsit que circula cercant un lloc on deixar el cotxe, sobretot els dies festius i durant la temporada estival. Amb el projecte també es guanyaria espai per als vianants i no tindrà afectació sobre els jardins de Juli Garreta ni sobre els arbres més emblemàtics de la zona.

Contracte de neteja

El govern de Sant Feliu de Guíxols preveu reduir un 15% les partides pressupostàries destinades a la neteja d’equipaments i edificis municipals amb el nou contracte, que estan acabant de preparar per sotmetre’l a subhasta.

La fórmula segueix el model d’altres serveis que s’han renegociat els últims mesos, que sortien més cars perquè depenien de diverses empreses. La neteja de tots els equipaments i edificis dependrà d’una única contracta, de manera que l’alcalde, Joan Alfons Albó, garanteix que l’estalvi s’aconseguirà automàticament “sense rebaixar la qualitat del servei”.

Albó ha lloat la feina feta per les dues regidores que han coordinat el futur plec de condicions, la socialista Verònica Lahoya i la convergent Magda Lupiáñez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.