El Mont d’Aro celebra el preacord per millorar la urbanització l’any vinent

El Mont d’Aro celebra el preacord per millorar la urbanització l’any vinent

Segons Informa El Punt Avui Els seixanta parcel·listes de la urbanització Mont d’Aro han celebrat aquest mes una festa major especial. D’una banda, han commemorat el 40è aniversari de la zona residencial, que va rebre l’aprovació del Govern Civil gironí l’any 1972. I de l’altra, el seu president, Joan Esteve, destaca que estan “satisfets perquè abans d’un any i mig podrien començar les obres de millora dels carrers i la construcció del clavegueram”, que reivindicaven des de feia dotze anys.

D’entrada, però, els parcel·listes han demanat que s’arreglin els sots que el trànsit de vehicles pesants ha deixat als eixos principals, com ara els carrers del Topazi i l’Ametista, per minimitzar, “sobretot, el risc d’un accident de motocicleta”.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de Castell-Platja d’Aro, Pep Solé, explicava ahir que el procés de reurbanització, com en el cas de la zona d’Els Pins, serà molt semblant a la tramitació que ja s’ha iniciat al Mas Nou, però amb “un volum d’obres més petit i uns costos globals inferiors”, ja que es tracta de zones “més denses, amb menys quilòmetres de carrers i una repercussió econòmica per parcel·la menor”.

Solé va confirmar que els tràmits administratius començaran a final d’aquest any, amb el projecte d’obres, l’exposició pública, l’estudi de les al·legacions i, finalment, la reparcel·lació econòmica per fixar les quotes, ja l’any vinent. Esteve va dir que esperen poder-les pagar, com a mínim, “en dos o tres terminis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.