El restaurant Aradi ja ha obert les portes

Segons Informa El Punt Avui El popular restaurant Aradi de Platja d’Aro, ha aprofitat el canvi de local –s’ha traslladat a uns metres d’on era fins ara– per oferir unes instal·lacions més “actualitzades” i “modernes”, tot això, però, “sense perdre la identitat”. L’establiment és regentat des del 1963 per Carme Hospital i Jordi Comas, i el canvi s’ha fet simplement perquè el local antic –avinguda Cavall Bernat 78– era de lloguer i el nou –avinguda Cavall Bernat 115– és de propietat. El canvi, segons Comas, no implica un canvi gastronòmic, ja que continuaran oferint plats de cuina marinera i sobretot de cuina de temporada. “Per exemple, a la tardor hi pots trobar plats amb bolets; a l’hivern, calçots i bacallà; a la primavera, faves i pèsols, i a l’estiu l’estrella són els fruits del mar”, va dir Comas.

El nou restaurant té una capacitat per a180 comensals –entre l’interior, la terrassa i els exteriors–. Compta també amb un parell de salons privats on s’hi poden tota mena de celebracions.

En tots aquests anys pel vell Aradi hi han passat molt personatges il·lustres, com ara el príncep Felip de Borbó, polítics i esportistes d’elit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.