Freàtic de Platja d’Aro denuncia excés de zel en el control de l’hora de tancar

Freàtic de Platja d’Aro denuncia excés de zel en el control de l’hora de tancar

Segons Informa El Punt Avui L’administrador únic de la discoteca Freàtic, Carlos Salgado, i el soci Jordi Díaz van denunciar ahir que s’actua amb “excés de zel” en el control de l’horari de la discoteca, que des del cap de setmana disposa llicència d’obertura provisional com a bar musical, fet que “impossibilita la viabilitat econòmica de l’establiment com a bar musical”. L’Ajuntament en va decretar ahir altre cop el tancament després de dues inspeccions fetes aquest cap de setmana.

Els propietaris responsabilitzen de “l’exhaustiu control diari” el fet d’haver-se publicat en aquest diari l’obertura com a bar musical i es pregunten què han “fet malament a Freàtic a diferència dels locals que prèviament han obert sense llicència”. Consideren que hi ha un “tracte discriminatori” a Freàtic, que és “un negoci que ha volgut obrir respectant la legalitat”.

Els propietaris afirmen que l’obertura de la discoteca hauria estat molt més senzilla “sense el continu de denúncies infundades de suposats veïns”. Asseguren que s’ha arribat a denunciar que la sortida d’aire condicionat movia fulles i que això molestava per dormir i, per tant, que “si això els molestava per dormir la immissió acústica era ínfima”.

Els veïns havien denunciat unes suposades mancances de seguretat que ahir els propietaris van negar.

“La discoteca compleix àmpliament totes les normatives de seguretat i mesures correctores de so, i és l’existència d’un polígon d’actuació el que ha fet impossible l’obtenció del certificat de compatibilitat urbanística, prèvia a la llicència”, diuen els propietaris, que consideren que l’existència d’aquest polígon és una absurditat, afirmen que així mateix ho veuen tècnics municipals i es mostren esperançats amb l’esperit de la llei òmnibus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.