Una vuitantena de persones assisteixen a la 2a desfilada ‘Lingerie & Vogue’ al Port Nàutic de Platja d’Aro

Una vuitantena de persones assisteixen a la 2a desfilada ‘Lingerie & Vogue’ al Port Nàutic de Platja d’Aro

Segons Informa Tribuna Ganxona Una mostra de llenceria i complements que ha comptat amb els dissenys d’Anna Torrent, Rosario Puñales i corseteria que es troben a la Bonbonnière de Ninon amb la  voluntat de lcrear sinèrgies empresarials i situar les comarques Gironines com a referent emprenedor.

Un grup d’empresàries gironines, liderades per la fotògrafa boudoir Nicole Gulau i Anna Maria Cortés Orofino, propietària de l’espai dedicat al món de la sensualitat La Bonbonnière de Ninon de Girona, van organitzat la segona edició del sopar-desfilada ‘Lingerie & co’ al Port Nàutic Port d’Aro, a Platja d’Aro.

L’objectiu de l’esdeveniment, que va comptar amb una vuitena d’assistents, va ser donar a conèixer iniciatives d’empresàries gironines: “En la situació de crisi actual és important crear sinèrgies, i això és el que ha fet possible per segon any la desfilada ‘Lingerie & co’” – va explicat Anna Maria Cortés.

Gulau va destacar la particularitat de fer una desfilada als jardins del Port Nàutic: “El Port Nàutic d’Aro ofereix un escenari inigualable per acollir el sopar-desfilada. El marc perfecte per destacar la importància de les dones emprenedores. I tenint com a fil conductor un producte ben femení com és la cotilleria i els complements”.
Les emprenedores participants a la segona edició del ‘Lingerie & Vogue’ han estat les dissenyadores catalanes Rosario Puñales  i Anna Torrent, la botiga Scarlatta de Girona, l’estilista professional Gladys Uribe, Sandra Martinez -dissenyadora de Limedesk- és la responsable de la imatge gràfica i estilisme, Salmon Brothers gestiona la il·luminació, Garatge Andreu ha exposat diferents models d’automòbils, Magda Estée Atrezzo s’ha encarregat de l’escenografia, Txell Costa Comunicació de la difusió i el Club Nàutic Port d’Aro n’ha estat l’escenari i coorganitzador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.