Cau una xarxa de tràfic de drogues a la Costa Brava

Cau una xarxa de tràfic de drogues a la Costa Brava

Segons Informa El Punt Avui Agents de la Policía Nacional i la policia local de Sant Feliu de Guíxols han aconseguit desmantellar una organització dedicada a introduir al país grans quantitats d’haixix que utilitzava, per emmagatzemar-lo i ocultar-lo, furgonetes que estacionava en places d’aparcament a Vilafranca del Penedès, per, finalment, distribuir-la a tot l’Estat, especialment a la Costa Brava. L’operació ha servit per detenir onze persones i comissar 500 quilos d’haixix, dues furgonetes, vuit turismes i 55.000 euros en metàl·lic. Les detencions s’han produït sobretot a Sant Feliu de Guíxols i Llagostera.

Les primeres investigacions van portar els agents fins a Martorell. Allà es va detenir dos individus als quals es van comissar 60 quilos d’haixix preparats en unes 6.000 càpsules. Al cap d’uns dies, van ser arrestats a Sant Feliu de Guíxols cinc individus més que es dedicaven a la distribució final als consumidors.

Després de detenir els responsables de la distribució a la Costa Brava, els agents van continuar la investigació per identificar i arrestar els encarregats de subministrar i emmagatzemar la droga. Els policies van esbrinar que l’organització tenia llogades dues places de pàrquing a Vilafranca del Penedès, on hi havia les dues furgonetes parades. Es van investigar les furgonetes i els investigadors van veure que s’havia aconseguit una quantitat important d’haixix, de manera que es va procedir a la detenció dels dos individus quan pretenien vendre part de la droga. Després de les detencions, els agents van revisar les furgonetes i van trobar 420 quilos d’haixix ocults a la part de darrere dels vehicles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.