Dilluns es varen adjudicar els 22 pisos de protecció oficial

Dilluns es varen adjudicar els 22 pisos de protecció oficial

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va realitzar dilluns, 16 de juliol el sorteig públic de 22 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer (i lloguer amb opció de compra). L’acte es va fer al Centre Cívic Vilartagues.
Aquests habitatges formen part de la promoció de Mas Falgueres que havien de ser ocupats.

En aquest darrer any des de l’Oficina d’Habitatge s’ha treballat de manera intensa per aconseguir obrir aquesta opció i ha desencallat la situació gens comprensibles d’habitatges públics sense ser ocupats.

Hi havia 88 sol.licituds per a 22 habitatges. Per tant, s’ha conegut el nom dels adjudicataris, van tenir l’opció de visitar els pis, així com la llista d’espera per si hi ha casos de renúncia que publicarem en un parell o tres de dies en aquest web.
La intenció tant del Departament d’Habitatge com de l’Ajuntament és que a finals de mes de juliol es pugui fer el lliurament de claus.

L’acte el va obrir el regidor de projectes urbanístics, Joan Vicente que tot i que va iniciar el seu parlament comentant que l’acte que es feia en aquell espai no era la solució al gran problema d’habitatge que viu Sant Feliu i la resta de la societat, si que era de justícia que s’habitessin aquests 22 pisos que durant gairebé tres anys han estat buits al temps que hi havia persones que tenien la necessitat d’accedir-hi.

Va destacar la tasca que, des de l’Ajuntament, s’havia portat a terme per tal d’arribar a donar una sortida a 22 famílies tot i que el desig és que en siguin moltes més.

Atesa la situació actual, i que les promocions estan pràcticament aturades, el regidor va animar a totes aquelles persones que necessiten assessorament que passin per l’Oficina d’Habitatge atès que hi ha una bossa de lloguer que funciona molt bé i que comptaran amb el suport tècnic necessari per tal d’accedir a habitatges en les condicions més avantatjoses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.