Portes obertes a dues conferències del Curs: Aigua i Salut. Balnearis i Banys de Mar

Els propers 13, 14 i 15 de juliol celebrarem a Sant Feliu de Guíxols el IV Curs d’Estiu de la Càtedra Martí Casals de la UdG, que tractarà sobre Aigua i Salut. Balnearis i Banys de Mar, i que comptarà amb l’assistència dels membres de la Red de Universidades Lectoras, a més de diferents experts convidats.

Les sessions se celebraran a Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farnés, Caldes de Malavella i Sant Hilari Sacalm. Per aquells qui volen optar a crèdits de lliure elecció o tenir el títol oficial, encara són a temps de fer la matrícula a través de la Fundació Universitat de Girona: www.fundacioudg.org.

Com a novetat, aquest any oferim dues conferències obertes al públic general, amb l’objectiu que tothom pugui gaudir d’un tast del curs i de la temàtica tractada. En concret, seran les xerrades del divendres 13 de juliol a les 17h, amb la ponència inaugural sobre “Els balnearis catalans en el context peninsular”, a càrrec de Mercè Tatjer (Catedràtica de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona), i a les 18.45h amb “De Cauterets a Davos: els balnearis com a espais de creació literària”, a càrrec de Margarida Casacuberta (Professora titular d’Història de la Literatura Catalana de la UdG).

Les sessions tindran lloc a la Sala d’Actes del Monestir (Pl. Monestir s/n.).

Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.