Inicien l’enderroc del vell institut Ridaura de Castell d’Aro, annex a l’edifici nou

Inicien l’enderroc del vell institut Ridaura de Castell d’Aro, annex a l’edifici nou

Segons Informa El Punt Avui Els treballs de demolició del vell IES Ridaura de Castell d’Aro van començar ahir al matí, un cop completat el trasllat del material docent i els arxius a l’edifici nou, que entrarà en servei a partir del setembre. Un parell de retroexcavadores van anar enderrocant les estructures del centre, construït a la dècada del 1970 amb capacitat per a uns 250 alumnes. La xifra actual d’estudiants pràcticament la dobla, un fet que, afegit a l’envelliment de les instal·lacions, havia convertit el trasllat en una llarga reivindicació.

El director de l’institut, Lluís Vinyas, deia ahir al migdia que era una jornada “per a la nostàlgia”, per l’enderroc de les instal·lacions velles, però celebrava el canvi: “Per fi tindrem un institut emblemàtic, amb pistes modernes i molt d’espai”, ja que fins ara els mestres havien de treballar “pràcticament tocant de colzes”. Vinyas també reconeixia que la docència a les instal·lacions antigues “no era segura”, ja que pràcticament no s’hi havien fet obres de millora des que s’havia construït.

Obres a l’estiu

El final de les classes a l’IES ja s’havia avançat per preparar el trasllat, i un cop completada la demolició, s’iniciaran les obres de les pistes esportives al solar que fins ara ocupava l’edifici vell. Vinyas explicava que els treballs estaran enllestits “entre final d’agost i principis de setembre”. Al solar hi haurà espai per si calgués ampliar l’IES en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.