Troben mort un ancià que havia desaparegut dimarts al matí

Troben mort un ancià que havia desaparegut dimarts al matí

Segons Informa Tribuna Ganxona La Policia Local de Sant Feliu, conjuntament amb els Mossos d´Esquadra i els Bombers de la Generalitat, van trobar dimarts a la nit el cos sense vida de Leoncio.E.F., un home de 83 anys del qual s´havia denunciat la desaparició aquell mateix migdia després que no tornés a casa a l´hora habitual.

La vintena d´efectius que es van mobilitzar van trobar el cos de l´home a uns cinquanta metres de la benzinera ubicada al nucli de Vilartagues. Segons explicaven ahir des dels Mossos d´Esquadra, tot apunta a una mort per causes naturals, i que amb tota probabilitat havia estat una aturada cardíaca.
L´home va sortir de casa seva el matí de dimarts, com feia sovint, a fer una passejada. La família, en veure que no havia tornat a dos quarts d´una, com era habitual, va alertar la policia, i ja a la tarda es van iniciar les tasques de recerca de l´home, en diferents indrets de la ciutat. La família també va enviar correus electrònics informant de la situació i amb la fotografia de l´home per si algú el trobava desorientat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.