Les agrupacions socialistes de Platja d´Aro i Santa Cristina s´uneixen

Segons Informa Diari De Girona Les agrupacions del PSC de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i Santa Cristina d’Aro han deixat de treballar des d’aquesta setmana per separat i han creat una nova agrupació socialista que les aglutina sota el nom Vall d’Aro. Així ho van decidir els militants i simpatitzants del PSC als dos municipis, reunits en assemblea a Castell d’Aro. L’acte també va servir per escollir Maurici Jiménez nou primer secretari de l’agrupació, amb el 100% dels vots a favor.
Maurici Jiménez és productor audiovisual amb estudis en audiovisuals, multimèdia i empresa. Ha cursat els estudis de Realització Audiovisual i Multimèdia a l’Escola Universitària ERAM, on actualment treballa com a coordinador i professor de producció audiovisual. També ha estudiat direcció de fotografia i guió i direcció de cinema. És Master in Arts a la Universitat de Lincoln University (Regne Unit) i s’està doctorant en Media Production a la Universitat de Northampton (Regne Unit). Jiménez és soci fundador de l’ARPAGI (Associació de Realitzadors i Productors Audiovisuals de Girona), de la qual ha estat president fins al 2010; membre del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) i secretari del grup de treball territorial de Girona del Fòrum d’entitats de les persones usuàries de l’audiovisual del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). És militant del PSC des de 2004.
Jiménez substituirà a Ricard Herrero (Santa Cristina d’Aro) i Dolors Padilla (Castell Platja d’Aro) que van fer un breu revisió dels darrers esdeveniments en les dues agrupacions i van justificar la creació de l’agrupació socialista Vall d’Aro. Els militants i simpatitzants van recolzar la creació de la nova agrupació.
La nova executiva de l’agrupació Vall d’Aro està formada per Maurici Jiménez, Teresa Moreno, Martí Duran, Mónica Rios, Pere Jofra, Lourdes Gutierrez i Marta Poyatos. L’acte va comptar amb el recolzament del secretari d’organització del PSC a les comarques gironines, Ignasi Thió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.