Guíxols per la Independència Activitats diverses

Guíxols per la Independència  Activitats diverses

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència, juntament amb la resta del Baix Empordà, serà present, aquest dissabte, 30 de juny a l’acte d’inici de la Marxa cap a la Independència i que tindrà lloc a Lleida fent un recorregut fins a la Seu Vella amb parlaments, concerts i actuacions culturals.

“Un País en Marxa cap a la Independència” constarà de més de 300 actes i activitats durant tot l’estiu arreu dels Països Catalans i culminarà a Barcelona en una gran concentració l’11 de setembre que, segons l’organització marcarà un punt de no retorn: no volem seguir commemorant derrotes, ens hem posat en marxa per celebrar ben aviat el dia de la Independència!

Els representants guixolencs informen que si algú s’hi vol afegir, es posa a  disposició un autocar (preu 18€ anada i tornada) per la qual cosa cal enviar un correu electrònic a guixols@assemblea.cat o bé trucant al 699715142. www.marxa.assemblea.cat /

Parlem d’igualtat de gènere, activitat al carrer

Dins la campanya d’igualtat que Pla de Barris ha portat a terme durant aquest curs 2011-2012 amb la col·laboració d’IRES hi ha previst un acte de recull de les activitats realitzades el proper dissabte 30 de juny a les 11h. al carrer Garrofer/ Carretera Girona – davant la peixateria Peixitus. En aquest acte s’exposaran els treballs realitzats pels alumnes de 5è. de primària del municipi.

L’Hora del conte

Aquest proper dissabte 30 de juny, a les 12 hores, tindrem una nova sessió de Contes contats, contes signats, adreçats a infants fins a 36 mesos. Aquest cop, l’Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos-Comunicación para bebés, ens explicarà el conte El ratolí valent. Els animalons del bosc no poden dormir perquè cada nit un horrible soroll els arriba des de dalt de la muntanya….

Presentació i tertúlia del número 30 de la revista Gavarres

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Dissabte, 30 de juny
6 de la tarda
Sala d’actes del Monestir

PARTICIPANTS:

  • JOAN ALFONS ALBÓ ALCALDE DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
  • ELENA MASSEGUER VIUDA DE LLUÍS ESTEVA
  • ELENA I FRANCESC ESTEVA FILLS DE LLUÍS ESTEVA
  • ÀNGEL JIMÉNEZ MODERADOR
  • PITU BASART, DIRECTOR DE GAVARRES

Aprèn a dibuixar còmics

Vols aprendre com es fa un còmic? Vine a la Biblioteca de Sant Feliu el dissabte dia 7 de juliol, a les 11:00 hores, i te n’ensenyarem! En aquest taller t’explicarem les claus per crear la teva pròpia història en vinyetes. A més, podràs visitar l’exposició Els herois de la Masia, una mostra sobre com s’ha fet aquest còmic d’èxit que explica els inicis dels actuals jugadors de la plantilla.

Les Torres i la casa del Salvament, horaris d’obertura

Atès el tancament temporal de les exposicions del Museu d’Història que hem anunciat amb motiu de les obres del monestir, us comuniquem que en els propers dies s’obriran al públic els següents espais els dies i horaris següents:

  • Visita a les torres del Monestir: dissabtes 23 i 30 de juny de 18 a 20 h.
  • Visita a la Caseta del Salvament: diumenges 24 i 1 de juliol de 18 a 20 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.