Les cambres premien la qualitat en la formació

Segons Informa El Punt Avui Les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols van premiar ahir l’empresa Global Software Partner de Girona per la qualitat en la formació, premi que també van rebre l’UES Serrallarga de Blanes, l’empresa Rhodia Iberia SL de Blanes, Lògica Gironina de Girona i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat, Esther Sànchez, va assegurar que cal “racionalitzar l’oferta formativa per adequar-la al mercat”, però va advertir que “això no vol dir renunciar a determinades titulacions, sinó treballar els àmbits competencials de manera àmplia i transversal”. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, va recordar que cal evitar que la crisi suposi una davallada dels fons que les institucions i les empreses dediquen a la formació. “La formació constitueix una aposta per al futur d’una societat”, va dir. En aquest sentit es va pronunciar la presidenta de la comissió de Cultura Empresarial i Formació de la Cambra, Mariona de Puig, que va reiterar l’aposta decidida de la cambra per impulsar la formació.

Els premis a la formació es van instaurar amb la voluntat de revalorar la tasca formativa, i per estimular les empreses i els centres educatius a invertir-hi més esforços.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.