Detenen de nou Sadoyan, lladre històric de Platja d´Aro, per buidar pisos a Palamós

Segons Informa Diari De Girona Armand Sadoyan, de nacionalitat armènia, 34 anys i veí de Platja d’Aro, és un dels delinqüents a qui probablement més vegades han detingut els cossos policials a la Costa Brava centre. Després d’arrestos per drogues, robatoris diversos i protagonitzar un tiroteig amb una pistola de salves el passat octubre a la terrassa d’un bar de Platja d’Aro mateix, Sadoyan ha tornat a la presó després que se li atribueixin almenys dos robatoris, un d’ells en grau de temptativa, a Sant Joan de Palamós.
Els Mossos d’Esquadra van localitzar el passat 21 de maig a Palamós un cotxe, un Volkswagen Golf verd, que coincidia amb el que uns testimonis havien vist uns dies abans al carrer del cementiri de Sant Joan. La nit del dia 18, Sadoyan, presumptament, va entrar a robar a un habitatge situat als baixos d’aquest carrer. Després de forçar-ne una persiana i una porta corredissa, va endur-se dues televisions, un ordinador portàtil, un disc dur extern, un carregador d’Iphone i una consola Wii. A les set del matí ho tornava a intentar en un altre baix del mateix carrer, però uns veïns propers van alertar-se pels sorolls i van veure l’home que marxava cuita corrents i el cotxe, que van poder descriure als mossos.
Quan els agents de la comissaria de la Bisbal van escorcollar el cotxe de Sadoyan, van trobar-hi eines que el presumpte lladre faria servir en els seus assalts, i també algunes de les peces de les quals s’havia denunciat el robatori. A més, els veïns el van assenyalar en la roda de reconeixement que va seguir a la detenció. Sadoyan ha entrar en presó preventiva mentre s’investiga quants robatoris més se li poden atribuir. L’home, que sempre torna a Platja d’Aro perquè hi té la parella i un fill, és heroïnòman i està en tractament per metadona, i li consten desenes d’antecedents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.