Les Cambres ajuden a millorar empreses de la zona

Les Cambres ajuden a millorar empreses de la zona

Segons Informa Radio Sant Feliu 25 empreses de diversos sectors han participat aquest matí a Palamós a la jornada 360º Model de negoci – Estratègies per millorar i fer créixer la teva empresa, organitzada per les Cambres de Comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols i la col•laboració de l’agència ACC10 de la Generalitat amb l’objectiu d’incentivar la reflexió dels seus responsables de cara a millorar, reforçar o transformar el seu model de negoci.

L’actual entorn complex i global exigeix molt a les empreses i   amb aquesta sessió de 5 hores, que ha anat a càrrec del director de l’àrea de delegacions de la Cambra de Comerç de Girona i especialista en desenvolupament empresarial David Coromina, s’han donat diverses eines per fer-ho.

A partir de la plantilla CANVAS creada per l’expert Alexander Osterwalder als assistents han après a fer una diagnosi  del seu model de negoci, analitzant quina es la seva proposta de valor, a través de quins canals l’ofereixen i a quin segment de clients arriben, entre altres.

També han hagut de reflexionar sobre les activitats clau o actius que ofereix la seva empresa i a relacionar tots aquests aspectes.

A més  han conegut altres eines i metodologies que els poden ajudar en aquest procés, a partir dels testimonis que recull un vídeo amb casos pràctics i de l’intercanvi d’idees i experiències que s’ha produït entre els mateixos participants.

Un altre dels objectius de la jornada ha estat facilitar el networking entre els assistents de cara a establir futures col•laboracions entre ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.