Tots per Sant Feliu reclama la presentació del Festival

Tots per Sant Feliu reclama la presentació del Festival

Segons Informa Radio Sant Feliu El grup municipal de Tots per Sant Feliu (TSF) ha distribuït una nota en la qual insta al Govern de la Ciutat a presentar el 50è Festival Internacional de la Porta Ferrada (FIPF) abans que el públic potencial que podria venir a Sant Feliu es comprometi amb altres festivals de la Costa Brava com el Perelada o el de Cap Roig, que ha fet la seva presentació fa setmanes i el de Sant Feliu només té a la venda les entrades de Serrat & Sabina..

La formació s’estranya que el Govern encara no hagi dit res atès que aquest de la  cinquantena es una efemèride que  vam deixar a punt en una 49ª edició molt lluïda, tot i ser econòmicament ajustada. És ara més clar que mai, que la col·laboració pública-privada ha de donar lloc a un Festival de qualitat sense que l’Ajuntament assumeixi grans riscs econòmics.

TPSF opina que cal que el Govern s’afanyi ja que la feina no s’acaba quan aconsegueixes el poder, sinó que és ara quan CiU i el PSC haurien de demostrar, el que en aquest any ningú ha vist: un govern fort, amb les idees clares, un rumb clar per a la nostra Ciutat. En campanya, els ara dos Alcaldes, van dir coses diferents sobre el Festival: el cap de llista de CiU J.A. Albó, volia un Festival de llarga durada i desestacionalitzat (volia que anés de juny a setembre)…que encara esperem; i el del PSC volia un Festival fort que consolidés el turisme cultural a la nostra ciutat. Però el més calent està a l’aigüera. Finals de maig, i fins ara res de res.

El grup independent  reclama que el Govern es posi a treballar i doni l’impuls necessari al Festival afegint que no els valen les queixes perquè, ben portat, genera molts ingressos a la Ciutat, i no ens podem permetre perdre-ho. Aquest govern, està agafant el mal costum d’anular o empobrir tot allò que projecta el nom de la nostra Ciutat, i que fins al dia d’avui eren eines vitals de promoció, en menys d’un any de govern, ens hem quedat sense la càmera del temps de TV3, i hem passat a ser una seu de “relleno” del Mundialet de Futbol MIC,i ara més que mai, ens cal atraure visitants a la nostra Ciutat.

Conclouen la nota considerant que aquesta inacció és una altra de les causes de no tenir encara el pressupost aprovat…del que no en tenim notícies. Potser esperaran a aprovar-ho d’amagat, però aquest any l’excusa de la nevada no li ha arribat al PSC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.