Quatre opcions per al casal de Castell d’Aro

Quatre opcions per al casal de Castell d’Aro

Segons Informa El Punt Avui El futur del casal de gent gran de Castell d’Aro, que de moment, fins que sigui ferma la sentència que reconeix els hereus de la propietària com a titulars de l’immoble, es mantindrà a Ca la Rafaela, es manté obert. L’alcalde, Joan Giraut, va dir al ple que la continuïtat del servei està garantida, en resposta a una pregunta de la regidora socialista Mercè Safont –que també és secretària de la junta del casal–, però amb quatre alternatives sobre la taula.

A més de la compra per “un preu de mercat” o l’acord per al pagament d’un lloguer “a curt o mitjà termini”, Giraut va dir que si no hi ha entesa amb els propietaris podrien traslladar les activitats més lúdiques al Casino, on el seu president ha ofert espais, i els tallers al CEIP Vall d’Aro, fora dels horaris lectius del centre.

La quarta opció és el solar de l’avinguda de la Platja qualificat per a equipaments i que el govern municipal ha acordat, finalment, expropiar pagant 408.000 euros a terminis fins al 2014.

El govern municipal disposa d’un avantprojecte per construir un centre cívic o un casal en aquests terrenys, a més d’una partida pressupostària reservada que “es pot executar sense haver de dependre de la venda de patrimoni”, va explicar Giraut.

El parc dels Estanys

En el ple, a més del conveni per al pagament fraccionat del solar de Castell d’Aro, amb interessos, es van aprovar dos acords més amb els propietaris de dues parcel·les del parc dels Estanys que estaven pendents d’expropiar des del 2000, per 98.000 i 331.600 euros. El PSC, ICV i ERC hi van acabar donant suport, tot i que la republicana Estel Rodríguez va lamentar els interessos. L’alcalde va dir que equivalen aproximadament als interessos que pagarien amb un préstec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.