Èxit massiu de la conferència del pediatre Carles González al Teatre

Èxit massiu de la conferència del pediatre Carles González al Teatre

Segons Informa Tribuna Ganxona No hi cabia ningú més. El Teatre Auditori va quedar petit davant la massiva assistència que va tenir la conferència del doctor Carlos González (pediatre)que va exposar els seus coneixements sobre el món dels infants quan tenen pocs anys de vida i la relació amb els pares i mares.

González, reconegut també com a escriptor d´obres molt venudes sobre aquesta matèria, va captivar l´auditori amb un llenguatge molt precís i alhora planer, amb un do de la comunicació molt intel.ligent, aclaridor i proper a l´oient.
Molts pares i mares, alguns d´ells primerencs i acompanyats dels seus infants petitíssims -s´havien habilitat zones d´esbarjo, jocs, zona de bolquers, i altres elements pensats per als més petits-. Tothom estava realment captivat pel discurs del doctor, a partir de la seva experiència professional i a partir del fet que ell mateix també és pare.
En la conferència, enmig de plors dels més menuts, es va parlar de tot: de dormir a les nits, de la relació pares i mares amb els fills, del mal anomenat instint maternal (que ha d´incloure, també segons el doctor, als pares), de com actuar davant del fet de tenir el nen al bressol o portar-lo al damunt, entre molts altres elements d´interès.
Entre les conclusions: l´amor porta l´amor; qui de petit sent amor per la mare sentirà amor pel pare, serà un bon amant de gran, i serà un bon pare. I n´ha dit tantes, que es podria fer un nou llibre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.