El Bus de les Professions visita Sant Feliu de Guíxols

El Bus de les Professions visita Sant Feliu de Guíxols

El Bus de les Professions visita Sant Feliu de Guíxols els dies 14 al matí, 17 a la tarda i 18 de maig al matí. Quedarà instal·lat als Jardins Juli Garreta, just al costat de la pista de bàsquet. El Bus de les Professions és una unitat mòbil itinerant que mitjançant visites concertades ofereix a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els cicles formatius que poden estudiar a Catalunya. Per visitar el Bus, els centres s’han d’adreçar a la Subdirecció General de Programes i Recursos del Departament d’Educació, especificant el curs i el nombre d’alumnes que hi assistiran (telèfon: 935516900 o 934006900, extensió 3840, de 9 a 14 h.).

El Bus de les Professions ofereix: – Descripció de les famílies professionals de l’FP – Assessorament individualitzat durant l’horari d’atenció al públic. – Sessions informatives per als pares de l’alumnat. – Participació en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona.

Els grups d’alumnes, de 15-17 alumnes, poden visitar el Bus al matí (de 9,15 h. a 12,15 h.) o a la tarda (de 15 a 16,30 h.).

Cada 45 minuts entra un grup, la visita dura uns 75 minuts.

De 18 a 19 h., el Bus resta obert al públic en general per informar sobre els cicles formatius, les modalitats de batxillerat, l’accés a la Universitat, els estudis universitaris, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els cicles formatius, beques, etc.

També de 18 a 19 h. es fan xerrades per als pares, organitzades conjuntament amb els ajuntaments i els centres educatius dels municipis que reben el Bus. (Ràdio Sant Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.