Membres dels cossos policials reben formació sobre el bastó extensible

Membres dels cossos policials reben formació sobre el bastó extensible

Segons Informa Tribuna Ganxona Els passats 19 i 20 d´abril es va celebrar el curs tàctic de bastó policial extensible a l´Acadèmia de Seguretat Pública i Privada de la nostra ciutat.

Les jornades es van basar en formar als alumnes sobre la metodologia bàsica de la seguretat en la defensa dins el treball policial  i en conscienciar-los sobre l´ús legitim del bastó extensible policial, molt utilitzat pels membres de les Forces i Cossos de Seguretat.

La seva utilització enfornt algunes agressions és molt necessària, però com qualsevol arma tendeix a unes restriccions legals. L´ordenament Jurídic Espanyol estableix uns requisits bàsics per la utilització d´aquest instrument per part dels membres de les Forces i Cossos de Seguretat, que son la congruència, l´oportunitat i la proporcionalitat.

Van participar en el curs membres de  cossos policials, els quals van rebre  el diploma acreditatiu de la superació del curs, amb la col.laboració del Sindicat de Funcionaris de Policia, el centre-club taekwondo de la nostra ciutat i l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.