Dues nenes de Lloret de Mar premiades per plasmar en un dibuix el valor de l’aigua

Dues nenes de Lloret de Mar premiades per plasmar en un dibuix el valor de l’aigua

Lloret de Mar, 23 d’abril de 2012

Dues nenes de Lloret de Mar han quedat finalistes de la novena edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que cada any organitza l’empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigua, aqualia, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua que es commemora el 22 de març.

El regidor d’Educació, Ignasi Riera, acompanyat del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Joan Haro, i el delegat d’aqualia a  Girona, Manel Gómez, ha estat l’encarregat de lliurar els premis, un complet maletí de pintures per a cadascuna, a Mar Gisbert, de l’Escola Immaculada Concepció, i Belén Valle, de l’Àngels Alemany i Boris. En el treballs premiats les nenes, de 9 anys d’edat, han plasmat la importància de l’aigua en la nostra vida, ja que aquest era el missatge de conscienciació que es volia transmetre a través del lema que abanderava el concurs, “L’aigua, el luxe més transparent”. En total es van recollir un total de 35.000 dibuixos a l’estat espanyol, Itàlia i Portugal, dels quals 259 procedien de 4 escoles de Lloret. Hi podien participar tots els alumnes de 3r i 4rt de primària.
El regidor d’Educació ha felicitat a les premiades per la seva creativitat i implicació, i les ha animat a seguir cuidant de l’aigua. Per això, ja ha presentat l’edició d’enguany del concurs, que arriba a la desena edició amb el lema “Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta”. En aquesta ocasió el certamen té un marcat caràcter solidari, ja que col·labora amb Acción Contra el Hambre i amb la Fundació Theodora.

En el primer cas, l’empresa busca la conscienciació col·lectiva davant la situació dels 1.400 milions de persones que no tenen accés a l’aigua potable i, per un altre, recaptar fons per a Acció contra el Hambre i que es concretaran en projectes sobre el terreny. En el cas de la Fundació Theodora, es donarà el 10% del nombre de dibuixos participants perquè els membres d’aquesta ONG puguin portar somriures a nens hospitalitzats, dins del programa solidari de Fundació Theodora.

Per més informació:

comunicacion@aqualia.es

www.aqualia.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.